Izložba Vile i vilenjaci - primjer rada - cvjetovi

Najavljujemo i pozivamo vas na otvorenje izložbe radova realiziranih na likovno-kreativnim i keramičarskim radionicama u okviru projekta 'Djeca slikom do Vile Marije'. Izložba se tradicionalno, već duži niz godina, održava u Galeriji Luka u Istarskoj 30. Ove godine otvorenje je u petak, 8. 3. 2019. u 12 h.


Školska djeca u posjetu Domu Vila Maria povodom postavljanja božićnih jaslica koje su sami izradili

Učenici koji pohađaju tehničku grupu Osnovne škole "Tone Peruško" u Puli svake godine u prvom polugodištu izrađuju božićne jaslice koje izlože ispod školskog bora, a potom ih daruju štićenicima Doma Vila Maria.


Djeca oslikavaju zidove doma

Dom za odrasle osobe Vila Maria je 15.05. - 16.05.2018. obilježio Međunarodni dan obitelji putem već tradicionalno projekta "Djeca slikom do Vile Marie". Ovaj projekt provodi se pod pokroviteljstvom Istarske županije, a u njemu sudjeluju i učenici škola grada Pule.


Gosti i štićenici na otvaranju Domoplesa - natjecanja plesnih parova

Doma za odrasle osobe Vila Maria bio je 24.04.2018. po prvi put domaćin jubilarnog 10. Domoplesa, natjecanja plesnih parova iz 13 domova iz cijele Hrvatske. Domoples je otvorila ravnateljica Doma Vesna Sperath koja je naglasila važnost ovog natjecanja u psiho-socijalnom i drugim aspektima korisnika Doma.