Dom za odrasle osobe Vila Maria, Pula

Eksterijer doma Vila Maria

Nakon razmatranja zahtjeva za pružanje usluge smještaja ili boravka Povjerenstvo za prijam i otpust korisnika donosi odluku kojom se podnositelj zahtjeva ili primatelj usluge uvrštava na Listu čekanja za smještaj odnosno boravak. Lista čekanja za smještaj odnosno boravak izrađuje se prema danu zaprimanja zahtjeva za smještaj ili boravak i kontinuirano se ažurira.

Redovni prijam budućih korisnika vrši se temeljem Liste čekanja za smještaj odnosno boravak.

Poziv na smještaj odnosno boravak upućuje se primatelju usluge ili njegovom zakonskom zastupniku usmeno (uz pismenu zabilješku) ili pismeno s povratnicom. Primatelj usluge ili njegov zakonski zastupnik ima obvezu da se u roku od osam dana od dana poziva očituje usmeno ili pismeno o realizaciji usluge. Ukoliko pozvana osoba odgodi smještaj ili boravak, o istome potpisuje izjavu temeljem koje se odluka Povjerenstva stavlja u mirovanje te se ponovno aktivira na zahtjev osobe, skrbnika ili nadležnosg centra za socijalnu skrb. Pri tome će se poštivati datum podnošenja prvog zahtjeva.

IZJAVA o stavljanju zahtjeva u mirovanje

LISTA ČEKANJA za smještaj u Dom Vila Maria od 13. studeni 2019.

LISTA ČEKANJA za smještaj u Dom Vila Maria od 10. listopada 2019.

LISTA ČEKANJA za smještaj u Dom Vila Maria od 30. siječnja 2019.

 

Usluge Doma Vila Maria

Smještaj

Usluge smještaja

stanovanje, prehrana, njega, briga o zdravlju, socijalni rad, psihološka podrška, fizikalna i radna terapija, razne aktivnosti

Aktivnosti

Izvaninstitucijske usluge

cjelodnevni i poludnevni boravak, organizirano stanovanje uz podršku i usluge pomoći u kući

Prijam

Prijam u dom

tko može biti korisnik, što treba sadržavati zahtjev za prijam, povjerenstvo za prijam i dodatne informacije i kontakti

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.