Dom za odrasle osobe Vila Maria, Pula

SALTO

Međunarodni projekt SALTO (Social Action for Life quality training and TOols) pod vodstvom francuske obrazovne ustanove Etcharry Formation Développement usmjeren je ka razvoju aktivnosti u radu s osobama starije životne dobi te osobama s invaliditetom, poglavito osobama s invaliditetom s ponašajnom komponentom poput poremećaja iz spektra autizma, mentalnog oštećenja ili Alzheimerove demencije.

Trajanje projekta je 36 mjeseci, a projekt će rezultirati analizom inovativnih primjera prakse iz zemalja partnera, edukacijskim modulima za rad s navedenom skupinom te vodičem za provedbu aktivnosti.

Projekt SALTO sufinanciran je iz programa ERASMUS+ u okviru Erasmus key action 2 "Strategic partnerships", 2016-1-FR01-KA202-024260. Ukupna vrijednost projekta iznosi 449.277,00 €.

Erasmus

Nositelj projekta: Etcharry Formation Développement (Francuska)

https://www.facebook.com/SALTOproject/

https://salto-project.org

http://project-salto.blogspot.com

Nositelj i partneri projekta

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.